Intro

Slots på svenska

Bästa slots på svenska och de allra bästa erbjudanden till slots hittar du här nedan! För erfarna slots spelare är en av de viktigaste uppgifterna om ett kasinospel RTP. Return to Player-värdet kan hjälpa spelare att ungefär mäta hur mycket de kan förvänta sig att förlora när de spelar en viss spelautomat på nätet.

Spela svenska slots här

Behöver du en uppfriskning? Inga problem. Tänk på RTP som ett slags ”omvänd” House Edge. Låt oss ta den favoritspåret, Starburst, som ett exempel. NetEnt berättar att RTP för Starburst är 96,1%. Om vi ​​tillämpar vår tidigare analogi betyder det att ”huskanten” skulle vara 3,9%. Teoretiskt betyder det att spelare får tillbaka 96,1% av vad de satsar.

Naturligtvis betyder det inte att för varje 1000 kronor som satsas på Starburst kommer en spelare nödvändigtvis att vinna tillbaka 960,10 kronor . Det är där ordet ”teoretiskt” kommer in. Om det fanns en sådan säkerhet, finns det ingen verklig poäng till spel alls?

Vad är RTP eller återbetalningsprocent?

RTP beräknas på lång sikt, inte per satsning. Så en spelare kan gå iväg med en vinst på 800 kronor på en insats på 100 kronor eller med en helt tom bankrulle. Spelautomater är helt slumpmässiga tack vare deras RNG-teknik, men värdet Return to Player ger en bra indikation.

Så vad är höga RTP-kortplatser? Det är typ av godtycklig sak och det varierar beroende på vem du frågar, men du kan vanligtvis lita på det här:

  • En hög RTP är vad som helst på eller över 98%
  • Ett medelintervall eller genomsnittlig RTP är allt som faller mellan 95% och 97,99%
  • RTP-värden under 94,99% skulle anses vara låga

Slots på svenska med högsta återbetalningsprocenterna

Som du kan föreställa dig är de högsta RTP-onlinespelen mycket attraktiva för spelare eftersom det är de som spelarna är mindre benägna att helt utplåna sin bankrulle på. Läs vidare för att ta reda på vilka spel som har den högsta avkastningen till spelaren.

Ugga Bugga av Playtech

Playtech tar oss till djungeln i Ugga Bugga, en spelautomat som släpptes 2006. Det finns tropiska frukter, stammasker och bongos i massor på denna ovanliga spelautomat, som raderar inte mindre än 10 rader med 3 rullar vardera, i två grupper. Varje hjul snurrar oberoende av de andra och det finns 10 inbyggda rader. Ugga Bugga har låg volatilitet och Wild-symbolen är den enda riktiga bonusfunktionen och freespins att tala om men detta spel får oss fortfarande att komma tillbaka för mer tack vare sin unika layout och höga RTP.

Rainbow Riches Pick´n Mix av Barcrest

Denna uppföljare till Rainbow Riches från 2016 ger ett antal nya bonusfunktioner som kommer att tilltala spelare som gillar höga RTP-onlineslots. Som du kan se har vi listat den här som ”Upp till 98%” och det beror på Big Bet-funktionen.

Big Bet-funktionen gör det möjligt för spelare att öka sin insats samtidigt som de utlöser tre bonusfunktioner, som sedan kommer att tillämpas på den efterföljande uppsättningen gratissnurr då du kan spela gratis slots online. Förutom de myntvinster, multiplikatorer och mer som Rainbow Riches Pick N Mix har att erbjuda genom bonusar.

Mega Joker från NetEnt

Med sin klassiska fruktmaskinstil och en progressiv jackpot har Mega Joker-spelautomaten från NetEnt varit en favorit för fansen sedan den släpptes 2013. I likhet med de gamla spelautomaterna tar den sin inspiration från, Mega Joker är ganska enkel – 3 hjul, 3 rader och 5 vinstrader. Det finns dock mycket mer i denna spelautomat än vad som syns. Förutom den höga RTP har den också en progressiv jackpot. Och om det finns en fras som är mer lockande för spelare än ”hög RTP”, är det ”progressiv jackpot”!